Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diskuze

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: Re: Dobrý den přeju

pakuška,16. 11. 2023 12:39

Teď už budou asi palce k ničemu, už máš nejspíš po kontrole. Tak doufám, že to dopadlo dobře)

Re: Re: Re: Dobrý den přeju

mary ,16. 11. 2023 19:25

Pakuško,myslela jsem tam,že mě raní mrtvice. Byla jsem objednaná na 12:30 a přišla jsem na řadu v půl třetí!!! Sice se paní doktorka omlouvala,ale opravdu toto nechápu.Jestli bere dopoledne nějakté akutní ?Jinak kontrola dopadla dobře.Mám dobrat ty prášky co beru,no a v lednu mám dojít na kontrolu.Takže to mě potěšilo a zároveň zklidnilo :-)

Re: Re: Re: Re: Dobrý den přeju

pakuška,17. 11. 2023 19:10

Tak to jsem ty palce začala držet tak akorát))) Hlavně že to dobře dopadlo. To sis to tam teda vyseděla. Ono je obecně známé, že je lepší jít k doktorovi ráno, kvůli tomu prodloužení čekací doby. Do odpoledne se navíc může promítnout i prodloužený oběd)))

Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý den přeju

mary ,18. 11. 2023 17:21

Ale,když jsem tam začala chodit tu středu odpoledne,tak to bylo fajn.Bylo tam pár lidí,jednou se mi i stalo,že jsem se otočila od recepce a už tam bylo moje číslo.Teď nevím,co se to děje.Příště tam zkusím jet hned ráno a uvidím.

Re: Re: Re: Re: Re: Dobrý den přeju

mary ,17. 11. 2023 20:09

Vím,že paní doktorka není dochvilná.Já opravdu nevím,přece když objednává, ví jaký čas má na každého pacienta. Kdyby to byla půlhodina,ale dvě hodiny!Nedá se nic dělat,jinak je pečlivá,tak ji nechci měnit,zvláště při takovéto diagnóze.

Dobrý večer přeju

pakuška,10. 11. 2023 18:51

Všechny nahlížející zdravím. Čubině je líp, ale úplně dobré to ještě není. Vyhýbáme se psům a děláme jen krátké procházky. Jenže to zvíře má tím pádem fůru nevybité energie. Nedá se nic dělat, musím vydržať. Mary, já nějak zapomněla, že vám jednoho pejska otrávili(( To moje zvíře pořád něco sbírá. Posledně měla v tlamě kolečko šunky. Povedlo se mi jí to z tlamy vytáhnout, ale bylo mi z toho všelijak. V 5 hodin ráno čerstvá šunka na kraji chodníku? Lidi dokážou být zlí. Když jsem si jí vzala, tak sežrala i věci naprosto nepoživatelné. Teď uý občas poslechne i na fuj. No, mít zahradu a mít strach tam psa pustit, to už je úplně v háji. Stalo se to i tady, že našli na zahradě návnadu. Ani nevím, jak to tenkrát dopadlo.
Naši sousedi mají čubu 18tiletou, tak si říkám, abych té čubině vůbec vydržela. Ale snažím se tak nepřemýšlet. To by nesměl člověk vůbec žít.
Dneska jsem četla, že opět nejspíš nebudou bílé Vánoce. Vzhledem k úklidu chodníků mi to udělalo radost)) Mějte klidné dny a zase se ukážu.

Re: Dobrý večer přeju

mary ,10. 11. 2023 20:06

Otrávili nám tu předešlou dogu.Tu jsme měli od štěněte.Napřed otrávili sousedům naproti retrívra a pak nám tu Andromedu.Pak jsme dva roky neměli nikoho,ale pak jsme s dcerou zajely do útulku a měli jsme 5 let toho Krystiánka Brazilskou filu.No chybí tu někdo,já teď nechodím ven,no jenom když někam jedu.Ale už musím začít chodit aspoň s těma hůlkama :-)

Re: Re: Dobrý večer přeju

pakuška,11. 11. 2023 9:53

No mně uniklo, že byla Andromeda otrávená. Ale spíš jsem to zapomněla, než že bych to vůbec nevěděla. Inu, lepší už to s tou hlavou asi nebude. Tak velkej pes už by pro tebe určitě nebyl. Ovšem to dílo co mám doma mě jednou přizabije tím, jak se dokáže motat pod nohama. Ale abych nám nekřivdila, děláme pokroky. Tak doufám, že se zklidní dřív, než mě zabije)))

Re: Re: Re: Dobrý večer přeju

mary ,14. 11. 2023 10:33

Už nebudu pořizovat žádného.Ale bylo to fajn,člověk tady pocoural po okolí,tu z Troje sem chodila až na Velkou skálu,tam byla parta pejsků ze sídliště Bohnice,ale i tady níž byli ti bohničáci v lese.Jinak už musím začít chodit.:-)

Re: Dobrý večer přeju

mary ,14. 11. 2023 8:59

Pakuško,tehdy se tu začínaly stavět tři dvojdomy pro celebrity,tak hlídač co stavby hlídal,zřejmě hodil něco přes zídku ,no a sousedům přes plůtek na předzahrádku.Gregor zřejmě na něj štěkal,když chodil v noci na obchůzku stavby ,no a na naší straně zase na něj štěkala soudovic fenka a prostě hodil tu návnadu k nám,přitom Andulka si večer vyběhla na zahrádku se vyčůrat a šla zpátky.Ani neštěkala. Jinak spala na gauči v obýváku.Přes den ležela na pelíšku,no a večer měla povolený gauč.A to věděla,že přes den na něj nevyskočila. Večer jsem pak dávala prostěradlo a pak ještě deku.A to věděla,že už může jít :-)

Dobrý den přeju

pakuška,7. 11. 2023 10:50

Koukám, že tady je ticho. No nic, tak se mějte krásně, zase nakouknu, jestli tu někoho neuvidím.

Re: Dobrý den přeju

mary ,7. 11. 2023 11:26

Pakuško,já taky nakukuju :-)

Re: Re: Dobrý den přeju

pakuška,7. 11. 2023 17:34

Tak to chce aspoň tečku, abychom se viděly)))

Re: Re: Re: Dobrý den přeju

mary ,7. 11. 2023 19:12

Polepším se :-)))

Re: Re: Re: Re: Dobrý den přeju

pakuška,8. 11. 2023 11:27

)))
V pondělí jsem byla s čubou na očkování a včera začala děsně kašlat. V noci jsem myslela, že se udusí. Teď vypadá líp, tak zatím na veterinu nejdu. Ale musela jsem ráno do práce a byla jsem jak na trní. Ještě uvidím, jak to bude vypadat venku. Dávám jí jitrocelový sirup. Vypadá líp než ráno, tak vyčkávám. Nejradši bych šla spát, protože jsem v noci nespala.
Hezký den přeju všem.

Re: Re: Re: Dobrý den přeju

mary ,9. 11. 2023 10:22

Zdravím Pakuško . Tak doufám,že čubince je už lépe.Mně ten pejsek chybí,ale jak jsem měla toho skoro půl roku zdravotní problémy,tak už radši dalšího nepořizujeme.Můj mužský moc na to není,on pohladí,podrbe ,ale že by chodil na vycházky,to ne.Radši už dalšího nepořizuju,aby nám ho tady třeba někdo neotrávil,kdyby si zaštěkal na zahrádce,jak předtím tu dogu Andromedu. Přitom ona neštěkala,štěkával pes u sousedů,tak si špatně ten dotyčný,co házel jed,spletl zahrádku.

Přeji příjemný

Mrs. Seržantová,30. 10. 2023 17:10

podvečer. Jsem ráda, že se Maruš ozvala. Koukala jsem často na emaily, kdyby se sem náhodou jen nemohla dostat a ozvala se. Tak je tedy relativně v pořádku. To je dobře. Mary jistě bohatě využívá svůj nový ostrý zrak a pakuška vypadá, že je taky fit. Ve středu už nám začíná předposlední měsíc roku a zase bude konec a nový začátek. Toto letí. A odškrtávala jsem 3x motocykly.

Re: Přeji příjemný

mary ,30. 10. 2023 19:15

Paní Seržantová zrak ostrý až moc. Předtím jsem viděla i do dálky,ale měla jsem rozmazané obličeje. Doma jsem četla bez brýlí i tady.Teď jsem musela vytáhnout na čtení brýle,které jsem kdysi odložila.Četla jsem bez brýlí.Však jsem to tady asi psala,že jsem si šla pro brýle na tu dálku,no a zjistili ten šedý zákal,proto ta operace.

Dobré odpoledne přeju

pakuška,30. 10. 2023 14:54

Hurááá, ozvala se kočička. Nějaký čas nechodila na počítač, protože měla nějaké zdravotní problémy a do toho má každou chvíli doma vnoučata. Pak má ještě nějaké starosti, které nechce rozebírat veřejně. Důležité je, že se dá říci, že je v pořádku. Tak snad se zase objeví a napíše sama víc. Přeji všem hlavně zdraví a pokud možno taky klid a pohodu.

Re: Dobré odpoledne přeju

mary ,30. 10. 2023 14:59

No sláva,hlavně že je v pořádku.