Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diskuze

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tu je pusto ((

pakuška,29. 10. 2023 17:32

No tak jestli někdo nakouknete, tak přeji klidný příští týden.

Jestli dobře koukám,

pakuška,25. 10. 2023 13:46

Tak už je to měsíc, co se ukázala kočka naposledy. jediné, na co si stěžovala, byl ten robot. Ale že mi neodepsala ani na toho maila, to mě mate. Tak čekám dál, myslím na všechny a přeji vám hlavně zdraví. Zase nakouknu)

Dobré dopoledne, dobrý den)

pakuška,22. 10. 2023 10:43

Tak čekám, jestli mi odpoví kočička a zatím nic. Ale přeji všem, kteří nahlédnou (třeba jen omylem) krásný den)

Re: Dobré dopoledne, dobrý den)

mary ,24. 10. 2023 10:24

Pakuš, taky nakukuju a Kočenka nikde. Kdoví,jestli není v nemocnici ,a nebo se zatím věnuje podzimním pracím na poli.

Re: Dobré ráno, dobrý den)

mary ,21. 10. 2023 9:02

Tak Pakuško,na té Moravě měli ještě o půnoci 23,2 st a ráno v šest 16,1 ! Prostě teploty jak v létě. Je to opravdu zvláštní takový rozdíl mezi Čechami a tou Moravou.Jo a s tím přístupem sem byl opravdu problém.Taky jsem klikala pořád dál a dál a nic. Teď je to už v pohodě.Jsem opravdu zvědavá,co je s Kočinkou,že se tak odmlčela.Tak zatím se měj hezky. Na dnešek to vypadá,že bude pěkně.Já budu mít trochu frmol,dcera měla 15. narozeniny,takže v neděli chvilku posedíme. :-)

Re: Re: Dobré ráno, dobrý den)

pakuška,21. 10. 2023 10:02

Tý jo, to je teda pecka. Ale "holky")) z Moravy včera psaly, že tam foukalo. Ale nejsem si jistá, jestli to nebylo už předevčírem. Jen tak pro pořádek)), kdo má jaké narozeniny?) Ale to je jedno, hlavně si to užijte. Kočce jsem napsala, tak čekám. Buď se proboxuje sem nebo dám vědět. Zatím nic. Tak hezký víkend, počasí by mělo být aspoň dneska slušné.

Re: Re: Re: Dobré ráno, dobrý den)

mary ,21. 10. 2023 10:18

O tom větru mě psal synovcův syn,že je tam opravdu větrno.Tady to na dnešek vypadá hezky. Je tam už docela teplo.Ty narozeniny měla 15.dcera,tak přijde zítra. Minulý víkend to slavila s kamarádkami. Nejsou to kulatiny,tak bude to všechno jen tak lehce přípitek. :-)

Re: Re: Re: Re: Dobré ráno, dobrý den)

mary ,21. 10. 2023 10:36

To neměla patnácté narozeniny ale patnáctého. Ono to vyznělo,že patnácté :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno, dobrý den)

pakuška,21. 10. 2023 17:12

)))Aháá, já myslela, že to byl nějaký překlep)) Já mám teda vedení...)))

Re: Přeji klidný den všem

mary ,20. 10. 2023 12:37

No já se picnu. Na meteostanici na Moravě,u syna mé spolužačky je 22,3 st.! A my tu musíme topit :-(

Re: Re: Přeji klidný den všem

pakuška,20. 10. 2023 15:16

Ahoj mary) Oni říkali, že můžou být mezi západem a východem republiky velké rozdíly v teplotách. My tu máme cca 15°C. Ale to se asi moc neliší od tebe. Je tu docela hnusně. Šedivo.
Říkala jsem, že napíšu kočce, ale pak jsem šla s tou čubou, zasekla jsem se tam s pejskařema a pak jsem si šla lehnout a na maila jsem pozapomněla(( A přitom nakukuju, jestli se tu něco děje. Tak jsem jí napsala teď. Snad se někde ozve. Jeden čas mě sem taky nechtěl robot pouštět. To bylo úmorný, pořád klikat. Bylo to nekonečný. Někdy jsem to vzdávala a zase zkoušela a nakonec to ustalo a teď se sem dostávám bez testů. Tak uvidíme.
Ráno jsem si zase hnula zádama. To je otravný. Potřebovala bych dělat a místo toho tu dřepím a nahřejvám.

Krásný podzimní den přeju

pakuška,17. 10. 2023 10:28

Tak už ho tu definitivně máme. Řidiči včera škrábali okna už i u nás. Pořád je to dobrý. Kdyby to vydrželo do Vánoc, tak bych se nezlobila. Ani Liduška by letos nepsala stížnost na ministerstvo počasí)) ...kurňa, teď mi do klábosnice šlápla čuba a celý mi to rozhodila)))
Děvčata, za chvíli se začnete chystat. Už se vám blíží pečení)) Já to naštěstí vypouštím. Koupím si vanilkové rohlíčky a s tím si vystačím. Než cukroví, to si radši koupím medovník. No, ale do té doby budeme mít ještě podzimní prázdniny, výhoda práce ve školství. I když jako nepedagog se tam možná budu muset ukázat, tak bez dětí je to klídek a pohoda. Nemusím hlídat čas.
No fuj, teď na mě vyskočila upoutávka, že přijdou drastické mrazy. Jdu to nastudovat. Mějte se fajn, zase nakouknu)















Re: Krásný podzimní den přeju

mary ,17. 10. 2023 11:40

Zdravím taky.Tak tady zatím mrazík nebyl,měli jsme na teploměru 5,2.Jsme tu trochu chráněni.Jo a co se týče pečení,tak možná upeču vanilkové rohlíčky,aby to tu provonělo,ale jinak dcera chce koupit,jméno toho cukrářství mě vypadlo z hlavy :-)
Mám toho za ten rok dost ,myslím toho léčení.Teď ještě dva týdny si musím dávat pozor po té operaci očí.V tom listopadu se dám pomalu do takového předvánočního úklidu,začnu okny.Kdoví co Kočinka ,že se tu neukazuje.Možná hodně práce venku.

Re: Re: Krásný podzimní den přeju

pakuška,17. 10. 2023 19:23

Koukám, že mi tam ta čuba udělala pěknou díru v příspěvku))) Se z ní picnu. Už zase hrabe))) na kočku taky myslím a doufám, že její nepřítomnost je způsobená zaneprázdněním. Možná se sem nemůže dostat. Jak mi na to ta čuba šlápla, skočilo mi to na kočky "hurá, jen 6 obrázků" Pak že není nic mezi nebem a zemí. Úplně jsem zapomněla, že se sem nemohla dostat. Až vyvenčím, zkusím maila.

Re: Re: Re: Krásný podzimní den přeju

mary ,20. 10. 2023 10:09

Tak co Pakuško,jak jsi pořídila u Kočinky?

Přeji krásné říjnové dny

pakuška,10. 10. 2023 19:27

Asi už to budou poslední. Koukala jsem na předpověď a jestli to vyjde, bude za deset dní nějakých 7°C. Včera se mi rozpadly boty, pravda, byly starší, ale zase ne tak, aby se musely sypat. Asi je to účel. Rozdrolila se podrážka. No a dneska se mi rozpadly druhé)) Ty mě mrzí, byly málo nošené, ale taky měly nějaký rok. Asi to dělají z ekologických materiálů, aby se to rozložilo. A nebo..., aby si člověk musel koupit nové. Svršek je nedotčený. Nejhorší je, že mám velkou hnátu)) a boty blbě sháním. Ale nic jiného mi nezbývá.
Mary, tak jak uklízíš?)) Zatím asi ještě ne, že? Ono se musí nějaký čas být v klidu. Ale bratranec to nevydržel a šel hrát tenis. Pako. Ale asi to zvládl. Lidi, už aby bylo po Vánocích. Budou se prodlužovat dny a snad bude veseleji. I když ti naši politici se nám o "zábavu" postarají. Teď přemýšlím, co by mi s důchodem udělalo, kdybych ukončila úklid baráků. Mám to jen na 14,5hod. týdně.
Kdepak je kočka? Nějak dlouho se neukázala. Snad má jen víc práce a jinak je v pohodě.
Už mě zase honí Jasmínka, poslouchat se musí, tak se loučím a jdu venčit)) Mějte se všichni dobře, hlavně si opatrujte zdraví, ať vám drží co to jde)

Re: Přeji krásné říjnové dny

mary ,11. 10. 2023 8:50

Zdravím Pakuško. No,s tím úklidem to nepřeháním,vrhnu se na to pomalu až po měsíci.Zatím jenom tak lehce v kuchyni,co jsem předtím neviděla :-)A co se týče té politiky,tak si myslím,že je to nehnusnější doba co pamatuju.Jo a dnes dávám pryč auto. Jezdit jenom nakupovat,tak to se nevyplatí,protože na Moravu už nejezdím.Mám tam jenom dva synovce a dvě sestřenice. Jsem s nima spojená přes tuto techniku,no a na hrob našich peníze jim posílám.A my až se zmineme,tak tam nepůjdeme,máme už hrob na Olšanech s manželovým strýčkem.Ten tam má urnu na pomníku a my máme nachystaný v hrobě box na 6 uren :-)

Tak dneska

pakuška,3. 10. 2023 11:10

má mary operaci druhého oka. Bude z ní rys ostrovid)) Tak hlavně ať je to stejně dobré jako to první.
Hezký den všem)

Re: Tak dneska

mary ,4. 10. 2023 20:14

Tak to máš Pakuš pravdu,že jsem jako rys ostrovid :-)Takový obraz televize už jsem dávno neviděla.Až budu moct asi za měsíc,tak začnu dělat generální úklid :-)Bude už asi předvánoční :-) Hlavně volají okna.

Re: Re: Tak dneska

pakuška,5. 10. 2023 12:32

Tak to hlavně neuspěchej a pak se nehoň. On ten nablejskanej byt taky není všechno;)
Ale je to děs, v Albertovi už je Mikuláš i vánoční kolekce(( Jak já ty Vánoce nemusím... No nic, zatím je krásnej podzim a to mi dělá radost)) Užívejte si ho)